Κεντρικό Κατάστημα: : 4ο χλμ Βόλου-Λαρίσας 2428316705 6979044114 ydormagnesias@gmail.com
 Η εταιρεία ΥΔΩΡ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ιδρύθηκε το 2017 με έδρα το Βόλο και δραστηριοποιείται στο εμπόριο φιλτρων και συστημάτων επεξεργασίας νερού και αέρος.

 Η ΥΔΩΡ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ διαθέτει υψηλής ποιότητας συστήματα νερού και αέρος από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου.Με βάση την τεχνογνωσία και την μεγάλη γκάμα των προιόντων που διαρκώς αυξάνεται ,δίνουμε οριστικές λύσεις στα προβλήματα του νερού  σε επαγγελματίες  και ιδιώτες.
Στόχος μας είναι η βελτίωση ποιότητας ζωής μέσω της βελτίωσης της ποιότητας του νερού.


Στην  ΥΔΩΡ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ θα βρείτε:Φίλτρα νερού,οικιακά και επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης,Αποσκληρυντές,βιομηχανικά φίλτρα,θερμοψύκτες νερού,συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλα προίοντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Κεντρικό Κατάστημα: : 4ο χλμ Βόλου-Λαρίσας
Υποκατάστημα: Ελ.Αεροπορίας 91Β

Τηλ/Fax: 2428316705

Στην ΥΔΩΡ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ θα βρείτε:Φίλτρα νερού,οικιακά και επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης,Αποσκληρυντές,βιομηχανικά φίλτρα,θερμοψύκτες νερού,συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλα προίοντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Xρησιμοποιούμε τεχνολογία cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και βασικών λειτουργιών. Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε επιλογές συγκατάθεσης, επιστρέφοντας σε αυτό τον ιστότοπο.