Κεντρικό Κατάστημα: : 4ο χλμ Βόλου-Λαρίσας 2428316705 6979044114 ydormagnesias@gmail.com

Τι να προσέξετε στην επιλογή φίλτρων νερού

Επειδή τα φίλτρα νερού είναι πολλά και οι αναφερόμενοι μηχανισμοί λειτουργίας τους συχνά προκαλούν μεγαλύτερη σύγχυση, οι καταναλωτές  δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποια συσκευή ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους. Συνεπώς, μόνο η επαρκής ενημέρωση μπορεί να οδηγήσει στη σωστή επιλογή.

 


Πρώτο βήμα της έρευνας αγοράς πρέπει να είναι η αναζήτηση της πιστοποίησης. Στη συνέχεια οι καταναλωτές πρέπει να εξετάσουν διάφορους παράγοντες προκειμένου να επιλέξουν το κατάλληλο φίλτρο νερού:

Αρχικά το μέγεθος της κατανάλωσης έχει μεγάλη σημασία για την επιλογή του αντίστοιχου φίλτρου νερού, η οποία κατανάλωση αναφέρεται στον όγκο του νερού που χρειάζεται ημερησίως η οικογένεια για την κάλυψη των αναγκών της.

 
Επίσης, οι πιθανοί μολυσματικοί παράγοντες παίζουν ρόλο για το ποιό φίλτρο νερού θα επιλέξετε. Οι ύποπτοι ρυπαντές δεν είναι ίδιοι στις διάφορες περιοχές. Οι καταναλωτές μπορούν να ζητήσουν τη σχετική έκθεση από την εταιρία ύδρευσης. Η γνώση αυτή είναι σημαντική καθώς κάθε συσκευή φίλτρου νερού απομακρύνει από το νερό διαφορετικούς τύπους ρυπαντών.

 
Τέλος, σημαντικό ρόλο για την επιλογή φίλτρου νερού παίζει και το κόστος της συσκευής του φίλτρου νερού. Και αυτό γιατί ο υποψήφιος αγοραστής δεν πρέπει να επικεντρώνεται μόνο στην τιμή αγοράς αλλά να συνυπολογίζει και το κόστος συντήρησης της συσκευής φίλτρου νερού.

 
Οι συσκευές φιλτραρίσματος αποτελούν ένα επιπλέον μέτρο διασφάλισης της ποιότητας του νερού και η τοποθέτησή τους συνιστά σκόπιμη ενέργεια για την προάσπιση της υγείας κάθε οικογένειας. Γι' αυτό και η επιλογή κατάλληλου φίλτρου νερού είναι σημαντική!

Στην ΥΔΩΡ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ θα βρείτε:Φίλτρα νερού,οικιακά και επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης,Αποσκληρυντές,βιομηχανικά φίλτρα,θερμοψύκτες νερού,συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλα προίοντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Xρησιμοποιούμε τεχνολογία cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και βασικών λειτουργιών. Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε επιλογές συγκατάθεσης, επιστρέφοντας σε αυτό τον ιστότοπο.