Κεντρικό Κατάστημα: : 4ο χλμ Βόλου-Λαρίσας 2428316705 6979044114 ydormagnesias@gmail.com

Για ηλεκτρονικές αγορές και αναζήτηση περισσότερων προϊόντων μπορείτε να επισκεφτείτε το eshop μας dreamwaters.gr

Ανταλλακτικό Aragon-3 ΒΒ-10

Ανταλλακτικό Aragon-3 ΒΒ-10”  τρία σε ένα .

 Το ανταλλακτικό φίλτρο έχει στοιχείο φιλτραρίσματος το μοναδικό υλικό Aragon, με διαπερατότητα 0,1μm και ιόντα αργύρου στη δομή του, για αντί μικροβιακή προστασία. Το ασήμι δεν εισχωρεί σε πόσιμο νερό παρέχοντας με ασφάλεια μέγιστη βακτήριο στατική δράση. Απομακρύνει άλατα σκληρότητας με μηχανισμό ιοντο-ανταλλαγής και αμβλύνει τις επιπτώσεις αυτών (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 2004138606 / 15). Η ταχύτητα φιλτραρίσματος  είναι 10 -20 φορές υψηλότερη από συμβατικά φίλτρα άνθρακα .

 Το φίλτρο λόγω της μεγάλη ταχύτητας φιλτραρίσματος (6-8 λίτρα το λεπτό) μπορεί να τοποθετηθεί και για εφαρμογές που χρειάζονται μεγαλύτερη ροή νερού (π.χ επαγγελματικές μηχανές καφέ, παγομηχανές, κεντρική παροχή κ.τ.λ.)

 Το Ινστιτούτο Παστέρ πιστοποιεί ότι αφαιρεί από το νερό βακτήρια και ιούς, έως και ηπατίτιδας Α. Κατακρατεί έως και ραδιενεργά στοιχεία.

Νερό φιλτραρισμένο με Aragon ευνοεί τη λειτουργία των νεφρών και προστατεύει από ουρολιθίαση (Πιστοποίηση Στρ. Ιατρικής Ακαδημίας Αγ. Πετρούπολης)

 Διαθέτει σύστημα προστασίας AntiSbros, που δεν επιτρέπει στους ρύπους που έχει κατακρατήσει από το νερό να περάσουν στο ποτήρι μας.

 Απόδοση Φιλτραρίσματος

Αιωρούμενα σωματίδια (σκουριά, άμμο, φύκια, κλπ) - 100%

Άλατα σκληρότητας έως - 60%

 Βαρέα και ραδιενεργά στοιχεία - 95%

Ενεργό χλώριο - 100%

Οργανικές προσμίξεις (φυτοφάρμακα, κλπ. στοιχεία) - 92%

Κατάλοιπα πετρελαίου - 92%

Μικροοργανισμούς και κολοβακτηρίδια - 100%

 Απόδοση έως 30.000 λίτρα

Διάρκεια ζωής  έως 12 μήνες

 

Στην ΥΔΩΡ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ θα βρείτε:Φίλτρα νερού,οικιακά και επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης,Αποσκληρυντές,βιομηχανικά φίλτρα,θερμοψύκτες νερού,συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλα προίοντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Xρησιμοποιούμε τεχνολογία cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και βασικών λειτουργιών. Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε επιλογές συγκατάθεσης, επιστρέφοντας σε αυτό τον ιστότοπο.