Κεντρικό Κατάστημα: : 4ο χλμ Βόλου-Λαρίσας 2428316705 6979044114 ydormagnesias@gmail.com

Για ηλεκτρονικές αγορές και αναζήτηση περισσότερων προϊόντων μπορείτε να επισκεφτείτε το eshop μας dreamwaters.gr

Doulton UltraCarb Ανταλλακτικό Κεραμικό Φίλτρο Νερού

Doulton UltraCarb Ανταλλακτικό Κεραμικό Φίλτρο Νερού

 Το Doulton UltraCarb ανταλλακτικό κεραμικό φίλτρο νερού είναι από τα κορυφαία σε πωλήσεις φίλτρα της εταιρίας Doulton, απομακρύνοντας από το νερό βακτήρια, παθογόνους μικροοργανισμούς, μόλυβδο και άλλα βαρέα μέταλλα.

 Το κεραμικό κέλυφος είναι εφοδιασμένο με ένθετο μπλοκ ενεργού άνθρακα απομακρύνοντας σωματίδια, παθογόνα βακτήρια, χλώριο, οργανικές ενώσεις, βαρέα μέταλλα κ.λ.π, εξασφαλίζοντας ασφαλές και πεντακάθαρο πόσιμο νερό. Με αυτό το φίλτρο θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την ποιότητα του νερού σας και θα μπορείτε να το απολαμβάνετε με ευχαρίστηση εσείς και η οικογένειά σας.

 Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην ΥΔΩΡ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ θα βρείτε:Φίλτρα νερού,οικιακά και επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης,Αποσκληρυντές,βιομηχανικά φίλτρα,θερμοψύκτες νερού,συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλα προίοντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Xρησιμοποιούμε τεχνολογία cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και βασικών λειτουργιών. Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε επιλογές συγκατάθεσης, επιστρέφοντας σε αυτό τον ιστότοπο.