Κεντρικό Κατάστημα: : 4ο χλμ Βόλου-Λαρίσας 2428316705 6979044114 ydormagnesias@gmail.com

Για ηλεκτρονικές αγορές και αναζήτηση περισσότερων προϊόντων μπορείτε να επισκεφτείτε το eshop μας dreamwaters.gr

Λάμπα UV κομπλέ σύστημα

Λάμπα UV κομπλέ σύστημα 1/4'' - 136,4 L/h - 220V

Σύστημα απολύμανσης του νερού με υπεριώδη ακτινοβολία UV- 6 W  Η λάμπα UV εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηριδίων, καταστρέφοντας τον πυρήνα του DNA (*) τους, έτσι ώστε να είναι αδύνατη η αναπαραγωγή τους. Η λάμπα UV λειτουργεί σε συχνότητα 253,7nm, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι το πιο αποδοτικό μήκος κύματος για την καταστροφή των βακτηριδίων.

Πολύ αποτελεσματική για την καταπολέμηση των βακτηριδίων, καθώς και για πολλούς, ανθεκτικούς παθογόνους μικροοργανισμούς. Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς: E. Coli, Legionella, Salmonella, Hepatitis, Poliovirus κ.α..Εύκολη εγκατάσταση με δύο συνδέσεις νερού.

 Συμβατό με όλα τα συστήματα  επεξεργασίας νερού (φίλτρανση, αντίστροφη όσμωση - RO, διήθηση, απιονισμό, αποσκλήρυνση, κλπ.)

 Είναι κατάλληλη για :

 Οικίες, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια.

 Μεμονωμένους ψύκτες νερού.

 Ενυδρεία.

 Αναλυτικά Εργαστήρια.

 Μικρές Αντίστροφες Οσμώσεις κλπ.

 Τεχνικά χαρακτηριστικά :

 Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας – 8 μπαρ

 Υλικό Θαλάμου  - ανοξείδωτο ατσάλι

 Σύνδεση – ¼  in

 Παροχή  -  136,4 λίτρα την ώρα

 Λάμπα UV – 6 w

 Διάρκεια Ζωής – 9000 ώρες

 Μετασχηματιστής – 220-240v/50Hz

Στην ΥΔΩΡ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ θα βρείτε:Φίλτρα νερού,οικιακά και επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης,Αποσκληρυντές,βιομηχανικά φίλτρα,θερμοψύκτες νερού,συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλα προίοντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Xρησιμοποιούμε τεχνολογία cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και βασικών λειτουργιών. Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε επιλογές συγκατάθεσης, επιστρέφοντας σε αυτό τον ιστότοπο.