Κεντρικό Κατάστημα: : 4ο χλμ Βόλου-Λαρίσας 2428316705 6979044114 ydormagnesias@gmail.com

Για ηλεκτρονικές αγορές και αναζήτηση περισσότερων προϊόντων μπορείτε να επισκεφτείτε το eshop μας dreamwaters.gr

Επεξεργασία νερού

  • Αλάτι σε μορφή ταμπλέτας 99,99% καθαρότητας για αποσκληρυντή. Διατίθεται σε σακί των 25 Kg
  • Ενεργός άνθρακας σε κοκκώδη μορφή (σκόνη) 8×30, κοκκομετρίας 0,6-2,4mm. Κατάλληλος για βιομηχανική, εμπορική χρήση σε πολυστρωματικά φίλτρα αλλά και για οικιακή χρήση .

Κατάλληλος για φίλτρανση πόσιμου νερού καθώς απομακρύνει 100% το χλώριο, οργανικές ενώσεις και σωματίδια που βρίσκονται διαλυμένα στο νερό και βελτιώνει την οσμή και την γεύση του νερού.

Διατίθεται σε σακί των 52L αλλά και χύμα ανά λίτρο.

  • Ρητίνη αποσκλήρυνσης είναι τύπου ισχυρή όξινη κατιονική. Κατάλληλη για βιομηχανική, εμπορική και οικιακή χρήση όπου απαιτείται αποσκλήρυνση του νερού.

Διαθέτει D.M.n. 174 06/04/2004 πιστοποίηση υλικού κατάλληλο για επαφή με το νερό για ανθρώπινη κατανάλωση. Πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα NSF/ANSI: 44 & 61.

Διατίθεται σε σακί των 25L.

  • Ρητίνη απιονισμού – mixed bed resin είναι τύπου μικτής κλίνης (ανιονική και κατιονική). Κατάλληλη για βιομηχανική, εμπορική και οικιακή χρήση όπου απαιτείται απιονισμός του νερού. Διατίθεται σε σακί των 25L. Διαθέτει πιστοποίηση WQA.
  • Χαλαζιακή άμμος κοκκομετρίας 0.3 – 0.8 ΜΜ./1.2-1.4ΜΜ

Κατάλληλη για βιομηχανική, εμπορική αλλά και οικιακή χρήση σαν πληρωτικό υλικό σε φίλτρα άμμου για την απομάκρυνση στερεών ιζημάτων.

Διατίθεται σε σακί των 25Kg αλλά και χύμα ανά κιλό.

Στην ΥΔΩΡ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ θα βρείτε:Φίλτρα νερού,οικιακά και επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης,Αποσκληρυντές,βιομηχανικά φίλτρα,θερμοψύκτες νερού,συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλα προίοντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Xρησιμοποιούμε τεχνολογία cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και βασικών λειτουργιών. Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε επιλογές συγκατάθεσης, επιστρέφοντας σε αυτό τον ιστότοπο.