Κεντρικό Κατάστημα: : 4ο χλμ Βόλου-Λαρίσας 2428316705 6979044114 ydormagnesias@gmail.com

Για ηλεκτρονικές αγορές και αναζήτηση περισσότερων προϊόντων μπορείτε να επισκεφτείτε το eshop μας dreamwaters.gr

Οικολογικός Αποσκληρυντής ECO-WS/1,5

Ο Οικολογικός Αποσκληρυντής ECO-WS/1,5, για 500 λίτρα/ώρα, δεν προσθέτει χημικά στο νερό, δεν χρειάζεται αναγέννηση, ξέπλυμα και αποχέτευση και δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα, πίεση νερού ή συντήρηση.


Δεν προσθέτει χημικά στο νερό.

Δεν χρειάζεται αναγέννηση, ξέπλυμα και αποχέτευση.
Δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα.
Δεν χρειάζεται πίεση νερού.
Δεν χρειάζεται συντήρηση.
Δεν υπάρχουν αλλαγές στην παρουσία διαλυμένων αλάτων στο νερό, γιατί ο οικολογικός αποσκληρυντής ούτε αφαιρεί ούτε προσθέτει τίποτα στο νερό. Πριν και μετά την επεξεργασία το TDS παραμένει το ίδιο.
Δεν υπάρχουν μεταβολές στο PH του νερού – Παραμένει αναλοίωτο.
Ο οικολογικός αποσκληρυντής δεν προσθέτει αλάτι ή άλλα χημικά στο νερό, όπως συμβαίνει στους κλασσικούς αποσκληρυντές, όπου γίνεται ανταλλαγή ιόντων ασβεστίου & μαγνησίου με ιόντα νατρίου (αλάτι), κατά τη διάρκεια της αναγέννησης.

Ο οικολογικός αποσκληρυντής διατηρεί τα άλατα ασβεστίου & μαγνησίου που υπάρχουν στο νερό, αλλά ταυτόχρονα αποτρέπει τις επικαθήσεις αλάτων, μέσω της κρυσταλλοποίησής τους και της κατακράτησής τους από το φίλτρο στερεών που ακολουθεί. Επίσης, βοηθά στη διάλυση και απομάκρυνση των αλάτων που ήδη υπάρχουν (σε σωληνώσεις, μπόιλερς, κτλ) ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και σαν βακτηριοκτόνο.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:
Σπίτια, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, πλυντήρια ρούχων & πιάτων, παγομηχανές, καφεμηχανές, λέβητες, φούρνους, βιομηχανίες τροφίμων & ποτών, φαρμακοβιομηχανίες, βιομηχανίες καλλυντικών, πισίνες, πλυντήρια αυτοκινήτων, φωτοβολταϊκά, συστήματα ψύξης & θέρμανσης, υδρονέφωση, κτλ.

 

Στην ΥΔΩΡ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ θα βρείτε:Φίλτρα νερού,οικιακά και επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης,Αποσκληρυντές,βιομηχανικά φίλτρα,θερμοψύκτες νερού,συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλα προίοντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Xρησιμοποιούμε τεχνολογία cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και βασικών λειτουργιών. Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε επιλογές συγκατάθεσης, επιστρέφοντας σε αυτό τον ιστότοπο.