Κεντρικό Κατάστημα: : 4ο χλμ Βόλου-Λαρίσας 2428316705 6979044114 ydormagnesias@gmail.com

Για ηλεκτρονικές αγορές και αναζήτηση περισσότερων προϊόντων μπορείτε να επισκεφτείτε το eshop μας dreamwaters.gr

Aqua Filter FHSH-5-C

Aqua Filter FHSH-5-C όμορφο και πολυλειτουργικό ντους (τηλέφωνο μπάνιου) τριών θέσεων λειτουργίας υδρομασάζ  με ενσωματωμένο φίλτρο.

Αντικαθιστά το υπάρχον ντουσάκι στο σπιράλ του λουτρού, εύκολα και γρήγορα χωρίς την ανάγκη εργαλείων.

 Περιέχει υλικό KDF, που έχει βακτηριοστατικές ικανότητες για την πρόληψη της ανάπτυξης των βακτηρίων.

 Δέχεται ανταλλακτικό φίλτρο που μειώνει αποτελεσματικά μέχρι 99% το χλώριο και άλλους μολυντές όπως τα βαρέα μέταλλα (μόλυβδο, υδράργυρο), υδρογόνο σουλφίδιο και οξείδιο του σιδήρου, αφαιρεί τη δυσάρεστη οσμή και βελτιώνει τη γεύση του νερού, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση ντους.

 Μπορεί να ισορροπήσει το pH και τα διάφορα μικροστοιχεία τα οποία είναι ευεργετικά για το ανθρώπινο δέρμα. (ανάλογα με την ποιότητα του νερού της περιοχής)

 Αντικατάσταση φίλτρου περίπου σε 2-3 ​​μήνες.

Στην ΥΔΩΡ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ θα βρείτε:Φίλτρα νερού,οικιακά και επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης,Αποσκληρυντές,βιομηχανικά φίλτρα,θερμοψύκτες νερού,συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλα προίοντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Xρησιμοποιούμε τεχνολογία cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και βασικών λειτουργιών. Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε επιλογές συγκατάθεσης, επιστρέφοντας σε αυτό τον ιστότοπο.